• Aftrap campagne Provinciale Statenverkiezingen met PVV-lijsttrekker Marco Deen in de Statenzaal (Haarlem, 13-2-2019)
 • Kandidatenlijst 2019
  Onze geweldige kandidatenlijst voor de Provinciale Statenverkiezingen op 20-3-2019
 • DSCN0788
  Bewonersprotest tegen Windturbines in Gemeente Medemblik
 • Demonstratie
 • Prinsjesdag 3
  Statenlid Ilse Bezaan voor de Ridderzaal op Prinsjesdag (Den Haag, 20-9-2016)
Nederland weer van ons

Curriculum Vitae

Functie
Fractiemedewerker

Biografie

Mag ik mij even voorstellen?

Mijn naam is Gerton van Unnik, sinds begin oktober 2016 fractieondersteuner van de PVV in Noord-Holland. Naast deze job ben ik raadslid en fractievoorzitter van een lokale partij in Weesp.

De Noord-Hollandse politiek is mij niet geheel vreemd; als Statenlid voor de PVV ben ik hier aan de Dreef in 2011 en 2012 al actief geweest.

Mijn belangrijkste drijfveer om in de politiek mijn steentje bij te dragen, is de vraag hoe wij ons land aan onze kinderen willen doorgeven. Dat gaat van een kritische benadering van de duurzaamheidspraktijk, het pal staan voor behoud van onze Nederlandse identiteit, onze westerse verworvenheden en onze vrijheden, tot het waarborgen van onze veiligheid met het bestrijden van de uitwassen van islam, jihadisme en het keren van de asielzoekersstromen.

Als fractieondersteuner van de PVV lever ik mijn bijdrage aan het doorbreken van de pensée unique, dat ook in politiek Noord-Holland overheerst, door het geluid te versterken van de PVV tegen de heersende opvattingen van het huidige politieke establishment.

"In politics the middle way is none at all."

Contact
Als u vragen of opmerkingen heeft over zaken die spelen in de provincie Noord-Holland en waar Provinciale Staten over gaan, dan kunt u contact met mij opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 • Hits: 1246