Menno Ludriks stelt zich voor

Mijn naam is Menno Ludriks en ik ben een nieuwgekozen Lid van de Provinciale Staten van Noord-Holland namens de Partij voor de Vrijheid (PVV).

Ik ben in 1982 geboren in Amstelveen, maar sinds enige jaren al woonachtig in de omgeving van Uithoorn. Mijn vader komt uit Amsterdam en mijn moeder uit Haarlem. Ik kan dus met recht een echte Noord-Hollander genoemd worden.

Na een studie in Den Haag, een uitwisselingsprogramma in Hong Kong en een stage op Curaçao heb ik mijn diploma in 'European Studies' behaald in 2008 om daarna direct voor de PVV te komen werken als beleidsmedewerker voor de Tweede Kamerfractie.

In 2009 vertrok ik na de Europese verkiezingen samen met de nieuwgekozen delegatie naar de kantoren in zowel Brussel als in Straatsburg. Momenteel ben ik nog steeds werkzaam voor de Europa-delegatie van de PVV. Sinds afgelopen maart ben ik Statenlid namens de PVV voor de provincie Noord-Holland.

In de Provinciale Staten zal ik mij inzetten tegen de groene leugens. In het bijzonder tegen de subsidie slurpende, landschapsvervuilende en overlast veroorzakende windmolens, want genoeg = genoeg.

Met uw steun en samen met de rest van de fractie gaan wij ons sterk maken voor een mooiere provincie.

Menno Ludriks

IMG 20170123 WA0001