• Historisch Medemblik
  Het tegenwoordig stadsgezicht van historisch Medemblik...
 • Overlast windmolens
  Door de overlast van windmolens raken mensen hun huis niet meer kwijt.
 • Windmolens FLOP!
  Molen rechts TOP, molen links FLOP (Medemblik)
 • Windmolen formaat
  Zo groot is dus een windmolen; bestelbus net een Dinky Toys (Medemblik) (Foto: Michel van Bergen)

Vacature fractiemedewerker

Vacature fractiemedewerker

De PVV-fractie van de Provincie Noord-Holland is op zoek naar een fractiemedewerker.
Je werkt in Haarlem in het hart van de provinciale politiek!

Wat ga je doen?

Je ondersteunt in teamverband de fractie. Je verzamelt informatie, schrijft stukken en bereidt debatten voor. Politiek inzicht en analytisch vermogen zijn daarbij van groot belang. Ook ben je verantwoordelijk voor het beheer van onze website, socials, het maken van filmpjes en het schrijven van persberichten. Daarnaast heb je een adviserende rol.
Kortom, je hebt een echte inhoudelijke rol en je staat pal naast onze Statenleden.

Wie ben jij?

Je bent een PVV’er in hart en nieren en tot op het bot gemotiveerd om te knokken voor Nederland. Je hebt een grote politieke antenne en volgt de (provinciale) politiek op de voet. Je weet wat er politiek en maatschappelijk speelt en wat van belang is voor de provinciale fractie. Daarbij is het omschakelen tussen de diverse dossiers voor jou geen enkel probleem, je bent integer, discreet en betrouwbaar. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Wat bieden wij?

De PVV Noord-Holland biedt een boeiende baan in het hart van de provinciale politiek van Noord-Holland. Je werkt voornamelijk zelfstandig en in nauw contact met de Statenleden met veel ruimte voor eigen initiatief en met korte lijntjes in een laagdrempelige setting. Ook het afleggen van werkbezoeken behoort tot de mogelijkheden.
Salaris en uren in overleg.

Enthousiast?

Wij nodigen je van harte uit om jouw sollicitatiebrief en cv te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. Ilse Bezaan.